Haar & Make-up

Ben je opzoek naar een professionele make-up artist en hairstyliste, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Je kunt bij mij terecht voor onder andere: dag make-up, avond (feest) make-up, glamour make-up, extreme make-up, Arabische make-up, feestkapsels, kapsels, fotoshoots, tv/film/reclame, mode shows e.d.

Bij make-up en hairstyling kijk ik samen met jouw wat het beste bij je past, aan de hand van de kleding die je gaat dragen, accessoires, jouw persoonlijkheid en de uitstraling.

Jouw wensen samen met mijn ervaringen, vakkennis en vaktechnieken zullen ervoor zorgen dat u bij elke gelegenheid onbezorgd kunt genieten van een perfect in model gebrachte kapsel en of een perfect verzorgde make-up

Laat je make-up en/of kapsel door Fella’s Beauty verzorgen. Ik ben werkzaam in mijn salon gevestigd te Rotterdam, alleen geopend op afspraak en uiteraard kom ik ook op locatie of aan huis. Wil je een afspraak maken of vrijblijvende informatie?
Neem dan contact op.

Gast haar en make-up verzorgen

 
Als make-up artist werk ik met professionele, hoogwaardige producten en materialen zoals, Mac, Anastasia Beverly Hills, Nars en Huda Beauty.

  Staat er niet precies bij wat je zoekt? Heb je speciale wensen of wil je meer informatie? Neem dan contact op.

  • Deze prijzen gelden voor een afspraak in mijn salon in Rotterdam. Wil je graag dat ik bij je thuis kom? Geen probleem! Hiervoor geldt een toeslag van € 20,- bij 1 persoon, alleen kapsel en make-up en eventuele reiskosten en parkeerkosten. Bij meerdere personen op één locatie, vervalt de toeslag!
  • Voor het opsteken dient het haar schoon gewassen (het liefst een dag van te voren), droog, (en voor geföhnd/ gestyled, bij krullend haar) te zijn.
  • Je gezicht graag alvast zonder make-up.
  • Bij dik en/ of lang, of het verwerken van veel haarextentions komt er een toeslag bij.
  Alle prijzen zijn inclusief  21% BTW en exclusief reiskosten en eventuele parkeerkosten.