About

Wat leuk! Dat je een kijkje neemt op mijn website.

Mijn naam is Fatiha, eigenaresse en oprichtster van Fella’s Beauty gevestigd te Rotterdam, maar werkzaam door het hele land. Ik ben een gediplomeerde make-up artist en gecertificeerde hairstylist met passie voor het vak en met ruim 8 jaar ervaring.

Van jongs af aan is make-up en hairstyling voor mij een grote passie en uiteindelijk heb ik door het volgen van verschillende cursussen en opleidingen, van mijn hobby en passie mijn beroep weten te maken. Naast make-up en hairstyling ben ik gespecialiseerd in het verzorgen van bruidsmake-up en bruidskapsels, wimperextentions en geef ik workshops op het gebied van feestkapsels en make-up. Ik wil en blijf mezelf altijd ontwikkelen door regelmatig workshops te volgen om zo up to date te blijven van de laatste trends en technieken.

Het is een geweldige uitdaging om de mooiste delen van iemands gezicht naar voren te brengen door middel van een mooi passende make-up en/of kapsel. Ik verzorg graag jouw kapsel en make-up terwijl je kunt ontspannen en voorbereiden op het grote gelegenheid.

Mijn belangrijkste doel is om jou te laten stralen en je te laten zien hoe je met make-up en/of een kapsel het mooiste uit jezelf naar voren haalt. Ik kom graag op locatie of aan huis om jouw make-up en kapsel te verzorgen. Uiteraard kun je ook terecht in mijn salon.